Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Sojborg
Præstevange 24
8643 Ans
info@sojborg.dk
CVR NR.: 25235460

Betaling
Sojborg modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Maestro. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms. Og INGEN betalingsgebyrer.

Sojborg bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.
Ingen personlige oplysninger der registeres på sojborg.dk bliver på nogen måde vidergivet eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle oplysninger behandles forsvarligt og fortroligt og er derfor kun tilgængelig for sojborg.dks betroede medarbejdere.
Når du handler hos sojborg.dk oplyser du som minimum navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Disse oplysninger bruges udelukkende til korrekt behandling af din ordre.

Levering
Sojborg afsender ordre indenfor 1-3 hverdage. Alle priser er inkl. fragt.
Ordren afsendes med PostDanmark pakkepost med track and trace og bliver leveret til den nærmeste postbutik/posthus nær adressen angivet i ordren.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.
Sojborg vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:
Sojborg
Præstevangen 24
8643 Ans
Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.
Husk at henvise til ordrenummer.
Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 12 ugers fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger betaler vi.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 12 uger efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.
Meddelelsen skal gives pr. mail på info@sojborg.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret., derefter sender vi dig en pakkelabel som du blot klistrer på pakken. 
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug

Copyright:
Alt indhold på sojborg.dk såsom tekst, billeder, logoer, grafik og ikoner tilhører sojborg.dk eller vores leverandører. Det er derfor ikke tilladt at kopierer noget fra sojborg.dk uden tilladelse fra folkene bag sojborg.dk

Forbehold:
Der tages forbehold for udsolgte varer, fejloprettet varer, prisfejl på varer eller prisændringer.